Wat gebeurd er na mijn bestelling?

Bestellingen worden na opdracht direct verwerkt en zo snel mogelijk verzonden. Als het product een voorraadartikel is, dan geldt meestal een levertijd van één tot drie werkdagen.

Al onze bestellingen zijn te volgen met track & trace via GLS Netherlands. Deze ontvang je per mail wanneer de bestelling is verstuurd.

Kan ik mijn bestelling herroepen en terugsturen?

Ja, bij De Verlichtingswinkel kunt u een product binnen veertien dagen ruilen of retourneren zonder boete en zonder opgave van motief, volgens het Europese herroepingsrecht. Het vermelden van de reden van retour is dus niet verplicht maar kan wel nuttig zijn voor ons om onze service te verbeteren. De verzendkosten voor het terugsturen zijn steeds ten laste van de klant.

Retourvoorwaarden:

Een artikel wordt enkel en alleen retour aanvaard als het voldoet aan al onze retourvoorwaarden. Elke afwijking hiervan kan een weigering van het retour tot gevolg hebben:

 • De producten dienen compleet te zijn inclusief alle accessoires, 
 • De producten dienen onbeschadigd en in de originele, onbeschadigde verpakking te zitten. 
 • Producten mogen geen sporen van gebruik vertonen, ze mogen enkel bekeken worden zoals dit in een fysieke winkel zou gebeuren. Als u de producten toch installeert of in gebruik neemt, betekent dit dat u de producten aanvaardt.
 • De Verlichtingswinkel dient het retour te ontvangen binnen een periode van 14 kalenderdagen.
 • Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten op maat gemaakt voor de klant of op producten die duidelijk voor een specifiek persoon bestemd zijn.
 • Het herroepingsrecht geldt niet voor artikelen die gebruikt, beschadigd of niet volledig zijn.


Er is iets mis met mijn ontvangen producten, wat moet ik doen?

Breng ons via het formulier aan de onderzijde van deze pagina op de hoogte van wat er precies mis is. Vermeld het bestelnummer en omschrijf het geconstateerde mankement. Wij gaan dit probleem vervolgens zo snel mogelijk aanpakken en brengen u op de hoogte van de te ondernemen stappen.

Opgelet: indien het om een beschadigd of gebrekkig artikel gaat, gelieve dit dan niet meteen weg te gooien. Bewaar het veilig, het artikel kan namelijk als bewijsstuk dienen voor het verkrijgen van een nieuw exemplaar.


Hoe moet ik mijn bestelling herroepen en terugsturen?

Voor het herroepen en terugsturen van uw bestelling dient u enkele stappen te doorlopen. 

Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelde product via het formulier an de onderzijde van de pagina weten dat u uw aangekochte product wenst terug te sturen.

Vermeld het bestelnummer en de producten die u wenst te retourneren. Na vermelding van uw retour heeft u 10 dagen de tijd om uw retourzending aan ons te bezorgen. Het vermelden van de reden van retour is dus niet verplicht maar kan wel nuttig zijn voor ons om onze service te verbeteren. 

 • U laat het product op uw kosten en risico bezorgen op het volgende retouradres:

  De Verlichtingswinkel.nl
  Hogelandseweg 82
  6545 AB Nijmegen
  Nederland

  Indien het product verloren gaat en/of beschadigd wordt tijdens de retourzending, is dit op uw verantwoordelijkheid en kan De Verlichtingswinkel niet aansprakelijk worden gesteld.
 • Als de retourzending aankomt in ons magazijn, gaan wij z.s.m. na of het product voldoet aan de retourvoorwaarden en zullen wij het volledige orderbedrag crediteren op uw account.
  Let op: wij zullen u de betaalde prijs en de in rekening gebrachte verzendingskosten – indien deze er waren – terugbetalen. De verzendingskosten om het product te retourneren zijn voor uw rekening.
 • Indien het product niet aan de retourvoorwaarden voldoet, blijft het uw eigendom en dient u het binnen 2 weken af te halen.